Čo je lieková politika - Šipeky, Ján
Definícia pojmu lieková politika a jej cieľov. Koncepcia štátnej liekovej politiky SR. Legislatíva v liekovej politike. Smernice Európskej únie, ktoré bude treba implementovať v rámci integrácie. Pretrvávajúce nedostatky slovenskej liekovej politiky. Vývoj ceny liekov, nákladov a spotreby liekov za roky 1990-1999. Význam voľnopredajných liekov pre občanov.