Řízení a správa společnosti a zbytkové státní vlastnictví (dva kvalitativní nedostatky privatizace v tranzitivních zemích) - Andreff, Wladimir
Hodnotenie privatizácie v transformujúcich sa krajinách. Nevyriešená otázka riadenia a správy spoločností. Neštandardné metódy privatizácie, zlyhanie riadenia a správy spoločností. Testovanie efektívnosti štruktúr riadenia a správy spoločností prostredníctvom reštrukturalizácie. Alternatívny prístup ku kontrole podnikov v privatizovaných podnikoch. Analýza správania sa privatizovaných podnikov.