Pre čistotu a lesk každej domácnosti
Výrobné družstvo Tatrachema - najväčší výrobca bytovej chémie na Slovensku. História a súčasnosť Tatrachemy. Sortiment výroby. Starostlivosť o kvalitu výrobkov v Tatracheme. Podiely na slovenskom trhu.