Zbytkový státní majetek a vlastnická práva - Kočenda, Evžen
Ciele a program privatizácie v Českej republike. Priebeh veľkej privatizácie. Prehľad výsledkov kupónovej privatizácie. Zbytkový štátny majetok. Strategický vplyv štátu na podniky. Priama účasť štátu v podnikoch.