Pojem a princípy modernej verejnej správy - Řehůřek, Miloš
Pojmový a principiálny rozbor definície: verejná správa ako inštitúcia výkonu verejnej moci. Pojem verejnej moci. Kritériá verejnej správy. Základné princípy modernej verejnej správy.