Porovnávacia reklama - Vozár, Jozef
Porovnávacia reklama ako nástroj transparentnosti trhu. Druhy porovnávacej reklamy. Vybraná zahraničná judikatúra. Smernica Európskej únie a jej dôsledky pre právny poriadok SR.