Trendy ve vývoji obalů: nápojové kartony - Máchová, Alena
Mimoriadne vlastnosti kartónových obalov vhodných pre obchod i logistiku. Nové uzávery pre kartónové obaly na nápoje. Výrobné kapacity moderných plniacich liniek. Rozdiel medzi aseptickými (UHT) a neaseptickými kartónmi.