Důchodové pojištění a penzijní připojištění - Kovář, Bedřich
Komplexné vzájomné porovnanie dôchodkového poistenia s penzijným pripoistením: základné rozdiely, zabezpečenie poistenca/účastníka a jeho rodiny v dobe platenia poistného/príspevku, varianty výplaty dôchodkov alebo penzií, štátna podpora.