Daňové motivace - standardní nástroj při reformách penzijních systémů - Mesršmíd, Jaroslav
Analýza používania daňových motivácií na rozvoj penzijného poistenia v krajinách OECD. Základné princípy rôznych foriem uplatňovania daňových stimulácií vo Francúzsku, Nemecku, Holandsku, Rakúsku, Švédsku a Švajčiarsku.