O ľudskej práci a o psychológii práce v súvislostiach etiky a trhovej ekonomiky - Kožiak, Milan
Súčasné etické a morálne postoje k práci. Porušovanie spravodlivosti v odmeňovaní práce. Ignorovanie psychológie práce. Etický rozklad spoločnosti súvisiaci s nerovnosťou medzi ľuďmi.