Plusy a mínusy stavebného sporenia - Kelenyei, Henrich
Vysoká obľuba stavebného sporenia u nás aj v zahraničí. Účastníci stavebného sporenia, ich rôzne záujmy a postavenie: štát, stavebné sporiteľne, občania, klasickí sporitelia, rýchli stavebníci, investori. Bezpečnosť, likvidita a výnosovosť stavebného sporenia. Zhodnotenie pri pravidelných vkladoch na stavebné sporenie. Porovnanie výhodnosti sporenia v Prvej stavebnej a vo VÚB Wüstenrot.