Bezproblémové dni slovinského hospodárstva sú minulosťou - Pálková, Dana
Po rokoch hospodárskeho rastu začína ekonomika Slovinska stagnovať. Chýbajúce reformy a pomalá liberalizácia. Rast HDP Slovinska od roku 1998 a odhad do roku 2001. Nevyhnutné zmeny na znovuoživenie slovinského hospodárstva.