Zlepšovanie podnikových procesov si vyžaduje systematický prístup - Košturiak, Ján
Problematika zlepšovania podnikových procesov. Mnohé podniky sú v zmenách neúspešné - príčiny. Dva základné prístupy na zlepšovanie procesov - kaizen, radikálne zmeny podnikových procesov. Odskúšaný postup podľa Inštitútu priemyslového vlastníctva a žilinského pracoviska Fraunhofer IPA Slovakia. Moderný fraktálový podnik. Tri dôležité prvky pri zmenách - stratégia, projekty a workshopy.