Delenie dosiahnutých príjmov a vynaložených výdavkov - Jarinkovičová, Valéria
Ustanovenie par. 11 zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov umožňuje za presne určených podmienok rozdeľovať niektoré príjmy na viacerých daňovníkov. Delenie príjmov a výdavkov. Delenie príjmov z dôvodu spoluvlastníctva. Delenie príjmov dosiahnutých na základe zmluvy o združení. Rozdelenie príjmov na vypomáhajúce osoby.