Závislé osoby - daňové úniky - Barcaj, Tomáš
Charakteristika a príklady daňových únikov z oblasti obchodných vzťahov medzi závislými osobami. Podstata vzťahu závislosti z pohľadu dane z príjmov. Práva a povinnosti správcu dane pri daňovej kontrole. Nová právna úprava, ktorú priniesol nový zákon o daniach z príjmov v oblasti závislých osôb. Tvorba cien medzi závislými osobami. Použitie zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Závislé osoby ako producenti daňových únikov.