Eliot ako prvý na Slovensku sprístupňuje platobné karty a otváranie účtov bez fyzickej návštevy banky - Kováčová, Jana
V júni 2000 Tatra banka, a.s. Bratislava ako prvá na Slovensku umožnila klientom otváranie a zatváranie účtov cez internet. Eliot sa rozvíja ako organizačná zložka Tatra banky, nie je samostatnou bankou. Podmienky členstva v Eliote a podmienky otvorenia si účtu v Eliote. Tatra banka je odlíšená najmä marketingovo od iných slovenských bánk.