Platenie preddavkov na daň z príjmov právnických osôb - Vydrová, Mária
S účinnosťou od 1.1.2000 platenie preddavkov na daň z príjmov právnických osôb, spôsob ich výpočtu a splatnosť upravuje par. 50 zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Príklady platenia preddavkov na daň z príjmov právnických osôb.