Odpisovanie súboru zahŕňajúceho hnuteľné a nehnuteľné veci nájomcom - Barcaj, Tomáš
Prijatím zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov došlo s účinnosťou od 1.1.2000 k zmenám v oblasti odpisovania prenajatého majetku nájomcom. Podmienky pre zahŕňanie odpisov prenajatého súboru vecí. Nájom súboru zahŕňajúceho hnuteľné i nehnuteľné veci ako predmet zmluvy. Uznávanie odpisu nájomcovi len do výšky zaplateného nájomného. Ilustračné príklady.