Účtovníctvo pre podnikateľov - Kaletová, Viera
Vysvetlenie metodických pravidiel vedenia podvojného účtovníctva. Princíp dokumentácie. Účtovné zápisy a účtovné knihy. Úplnosť, preukáznosť a správnosť pri vedení účtovníctva. A) Pre začínajúcich podnikateľov: Metodické pravidlá vedenia podvojného účtovníctva. B) Pre pokročilých podnikateľov: Odplatná položka k odplatne nadobudnutému majetku. Praktické príklady.