Zákon o dani z nehnuteľností - Harušťáková, Iveta
Zákon č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších zákonov a zákona č. 219/1999 Z.z. Komentár k zákonu založený na konkrétnych dopytoch čitateľov formou príkladov. Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financí SR č. 58/1993 Z.z. Pokyny k uplatňovaniu ustanovení zákona o dani z nehnuteľností.