Kancelária súdneho exekútora - účtovanie a zdaňovanie príjmov - Ninčáková, Božena
Komplexný pohľad na činnosť súdneho exekútora - jedného zo špecifických podnikateľských subjektov z hľadiska účtovania a zdaňovania jeho príjmov daňou z príjmov fyzických osôb a daňou z pridanej hodnoty. Právne normy upravujúce činnosť exekútora.