Makroekonomické a finanční aspekty rozvoje eurozóny - Mejstřík, Michal
Kľúčové makroekonomické rysy eurozóny. Rozvoj finančnej štruktúry eurozóny. Vývoj na peňažnom trhu (trh nezaistených depozít, repo trh, trh krátkodobých cenných papierov, trh krátkodobých derivátov, trh dlhopisov, akciový trh). Vznik nových eurových finančných nástrojov na kapitálových trhoch. Integrácia trhu cenných papierov v eurozóne.