TREND a jeho čitatelia v najnovšom prieskume AISA Slovensko
Agentúra AISA Slovensko, s.r.o. Bratislava, na požiadanie vydavateľstva Trend Holding, spracovala prieskum potenciálu trhu pre týždenník TREND. Čitatelia Trendu - podľa veku, podľa vzdelania, podľa odboru vzdelania, podľa pozície v zamestnaní. Silné stránky Trendu. Čítanosť rubrík. Spokojnosť a lojálnosť čitateľov. Aktívny ohlas na inzerciu.