Lízing - alternatívna forma financovania z cudzích zdrojov - Zubaľová, Alena, 1959-
Druhy lízingu - operatívny lízing, finančný lízing. Základné rozdiely medzi finančným a opertívnym lízingom. Základné pojmy v lízingovom vzťahu. Lízingová zmluva. Právna úprava lízingovej zmluvy. Lízing ako nástroj daňových úspor. Porovnanie ekonomickej výhodnosti lízingu a úveru ako hlavných foriem financovania investícií z cudzích zdrojov. Ilustračné príklady.