Finančný lízing - daňové chyby a omyly - Lacová, Ľudmila
Finančný lízing - dĺžka trvania zmluvy a limit nájomného. Lízingová zmluva. Podmienky pre uznanie nájomného do daňových nákladov pri finančnom lízingu podľa zákona o daniach z príjmov. Finančný lízing - ukončenie zmluvy a prevod do obchodného majetku platiteľa dane z príjmov. Charakteristika chýb, ku ktorým dochádza v súvislosti s predčasným ukončením lízingového vzťahu v dôsledku odcudzenia vozidla.