Dopravná banka hromadí straty od svojho vzniku až doteraz - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Dopravnej banky (DB), a.s. Banská Bystrica - vysoké straty, reálne vlastné imanie je v súčasnosti pravdepodobne záporné. Akcionári DB. Slovenská sporiteľňa, a.s. Bratislava sa chce zbaviť svojho podielu v DB. DB zle hospodárila už od svojho vzniku v r. 1995. DB má stovky miliónov nenávratných úverov nepokrytých rezervami. Zlé vedenie banky a nezáujem akcionárov.