Surfujte s Finančným radcom II. - Markovič, Peter, 1974-
Niekoľko praktických rád pre užívateľov internetu. Orientácia v ponuke prehliadačov. Ukážky vzhľadu softvérových produktov Navigator a Internet Explorer s upozornením na konkrétne použitie.