Zdaňovanie výnosov dlhopisov Fondu národného majetku Slovenskej republiky a zdaňovanie príjmov z predaja týchto dlhopisov u fyzických osôb - Bieliková, Mária
Príspevok zameraný na problematiku zdaňovania príjmov podľa zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov, ktoré plynú fyzickým osobám, ktoré sú majiteľmi dlhopisov FNM SR. Spôsob zdaňovania príjmov u fyzickej osoby, ktorá o dlhopisoch fondu neúčtovala. Spôsob zdaňovania príjmov u fyzickej osoby, ktorá o dlhopisoch fondu účtovala. Konkrétne príklady.