Princípy fungovania finančného riadenia vo firme - Chvostaľ, František
Finančné riadenie v praxi. Funkčné oblasti finančného riadenia. Centralizované a decentralizované finančné riadenie. Vo finančnom riadení je potrebný vzťah k likvidite, financovaniu a riadeniu finančného rizika.