Plusy a mínusy stavebného sporenia prijmite rady finančného poradcu (5) - Kelenyei, Henrich
Analýza a porovnanie produktov v oblasti stavebného sporenia na Slovensku. Stavebné sporiteľne. Stavebné sporenie ako investícia. Stavebné sporenie ako úver. Odlišnosti v oblasti úverových limitov bez zriadenia záložného práva vo VÚB Wüstenrot alebo v Prvej stavebnej sporiteľni.