Zákon o tlmočníkoch a súdnych znalcoch s vykonávacou vyhláškou - Kováčiková, Eva
Úplné znenie zákona č. 36/1967 Zb. o znalcoch a tlmočníkoch. Komentár k zákonu o znalcoch a tlmočníkoch a k vyhláške č. 263/1996 Z.z., ktorou sa vykonáva zákon o znalcoch a tlmočníkoch. Znenie vyhlášky Ministerstva spravodlivosti SR č. 263/1996 Z.z. Prílohy k vyhláške.