Daňové hľadiská používania automobilu v podnikaní - Mäsiarová, Terézia
Používanie automobilu na podnikanie - povinnosť zaplatiť cestnú daň. Platenie cestnej dane pri existencii podnikania i motorového vozidla. Odpisovanie a finančný prenájom motorového vozidla. Používanie motorového vozidla z hľadiska dane z príjmu. Predaj motorového vozidla z hľadiska dane z príjmu. Motorové vozidlo z hľadiska dane z pridanej hodonty.