Platenie daní - Chrenková, Slávka
Základné povinnosti daňových subjektov. Vznik daňovej povinnosti a platenie daní. Ustanovenia zákona o správe daní a poplatkov. Označenie platby dane. Platenie daní. Deň platby. Evidencia platieb u správcu dane. Daňové preplatky a úrok. Odpustenie daňového nedoplatku. Platenie preddavkov. Možnosti správcu dane vymáhať platby daní. Protokol o daňovej kontrole a jeho náležitosti.