Užitková vozidla v logistice - Pernica, Petr
Logistické posudzovanie účelnosti cestných dopravných prostriedkov. Rozdelenie vozidiel podľa druhu úložných operácií. Charakteristika ľahkých cestných vozidiel, nákladných automobilov, prívesov k nákladným automobilom a súprav ťahačov s návesmi.