<The> British and German models of labour market regulation compared - Heise, Arne
Zmena prístupu k hospodárskej politike vo Veľkej Británii a v Nemecku na začiatku osemdesiatych rokov. Porovnanie hospodárskej politiky v uvedených krajinách. Prehľad o regulácii trhu v Nemecku a vo Veľkej Británii. Problém inštitucionálnych zmien v obidvoch krajinách a ich dopad na mikroekonomiku.