Operatívny controlling v banke - Foltínová, Alžbeta
Nové trendy vo vývoji svetového bankového systému, ktoré ovplyvňujú celkovú stratégiu bánk, ich organizáciu, prístup ku klientom a spôsob ich riadenia vrátane používaných nástrojov riadenia. Charakteristika a hlavné úlohy bankového controllingu. Bankové náklady a výnosy. Kalkulácie v hodnotovej oblasti. Kalkulácie v prevádzkovej oblasti. Kalkulácie nákladov na princípe krycieho príspevku.