Usporiadanie vlastníctva nehnuteľností - Gaža, Ivan
Pojem nehnuteľnosť. Vlastnícke právo a iné práva k nehnuteľnostiam. Nadobudnutie vlastníckeho práva. Prevod vlastníckeho práva. Katastrálne konanie. Zistenie evidenčného stavu. Poskytovanie údajov z katastra. Spoluvlastníctvo a jeho rušenie. Vecné bremeno. Reštitúcia. Vydržanie. Záložné právo. Zápis stavieb. Identifikácia parciel. Povinnosti vlastníka nehnuteľnosti.