Analýza dynamiky a štruktúry zahraničného obchodu Slovenskej republiky - Melišek, Igor
Hlavné úlohy a ciele zahraničného obchodu po vzniku Slovenskej republiky v roku 1993. Hrubý domáci produkt a zahraničný obchod SR. Závislosť ekonomiky SR na zahraničnom obchode. Vývoj zahraničného obchodu SR za roky 1993-1998. Komoditná a teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu SR.