Nemocenské poistenie zamestnancov veľkých závodov - Valenčáková, Ingrid
Právna úprava nemocenského poistenia. Vznik a zánik nemocenského poistenia zamestnancov. Dávky nemocenského poistenia. Používanie zdravotníckych tlačív v sociálnom zabezpečení. Určenie a výpočet peňažných dávok nemocenského poistenia. Dávky nemocenského poistenia zamestnancov závodu poskytované z dôvodu choroby. Výpočet nemocenského. Mesačný výkaz poistného na nemocenské poistenie. Vzory tlačív.