Novela Zákonníka práce a povinnosti zamestnávateľa - Kováč, Pavol
Zákon č. 297/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa Zákonník práce, s účinnosťou od 1.12.1999 a v prípade par. 64a až 64f s účinnosťou od 1. júla 2000 upravuje povinnosti zamestnávateľa v nasledovných oblastiach: Hromadné prepúšťanie. Povinnosti zamestnávateľa pri hromadnom prepúšťaní. Platobná neschopnosť zamestnávateľa a uspokojenie nárokov zamestnancov. Garančný fond. Povinnosti zamestnávateľa alebo správcu konkurznej podstaty. Ochrana práce.