Aby ľudia mysleli ľudsky - Porvazník, Ján
Exkluzívne interview redakcii IBC poskytol prof. Ing. Ján Porvazník, CSc., riaditeľ Centra ďalšieho vzdelávania EU v Bratislave (CĎV). Hodnotenie a význam zrodu CĎV EU. Organizovanie kurzov na princípe podnikateľskej činnosti. Spolupráca CĎV so zahraničím. Zameranie publikácie Celostný manažment. Výklad ideológie "laissez fair" G. Sorosa. Charakteristika súčasného vývoja tretej etapy civilizácie "informačnej spoločnosti".