Podnik na rozhraní tisícročí - Kassay, Štefan
Kvalita ako rozhodujúci faktor v podnikoch, ktoré ašpirujú na úroveň podniku svetovej triedy. Formulácia ôsmich atribútov kvality podľa Garvina. Pozícia produktu na intenzívnom globálnom trhu. Pozícia podniku pri komparácii kvality. Cesty k dosiahnutiu kvality svetovej triedy. Štandardizácia ako kľúč k dosiahnutiu kvality. Inžinierstvo kvality podľa Taguchiho metódy. Metóda QFD.