Stern, J. Dupaľ, A.: Logika. Bratislava, Ekonom 1999, 161 s. - Živný, Ján
Recenzia na knihu Stern,J., Dupaľ,A.: Logika. Bratislava, Ekonóm 1999. Prehľadný a stručný popis základných pojmov a kategórií logistiky, ako aj základné trendy a smer jej vývoja s dôrazom na informačné systémy, známe logistické koncepcie či integráciu a efektívnosť.