Muchová, E.: Európska menová únia. Teoretické predpoklady a praktické skúsenosti. Bratislava, Ekonóm 1999, 171 s. - Táncošová, Silvia
Recenzia na knihu Muchová, E.: Európska menová únia. Teoretické predpoklady a praktické skúsenosti. Bratislava, Ekonom 1999, 171 s. Kniha podáva ucelený pohľad na danú problematiku a zameriava sa na teoretické predpoklady vytvorenia EMÚ, pričom uvádza a analyzuje rôzne teoretické prístupy. Autorka sa zameriava na analýzu menovej integrácie v západnej Európe s dôrazom na projekt Európskej menovej únie.