Preddavky na daň z príjmov právnických osôb
Od 1. januára 2000 nadobudol účinnosť nový zákon o daniach z príjmov. Postup daňovníkov pri platení preddavkov na daň z príjmov právnických osôb podľa ustanovenia par. 50 zákona č. 366/1999 Z.z. Preddavok na daň podľa zákona o správe daní a poplatkov. Daňový preplatok. Ozrejmenie niektorých základných pojmov používaných v par. 50 ZDP.