Zabezpečenie splnenia záväzkov v obchodnom práve - Feketeová, Anna
Zabezpečovacie inštitúty obchodného práva. Zabezpečovanie záväzkov podľa Občianskeho zákonníka. Zabezpečovanie záväzkov podľa Obchodného zákonníka. Záložné právo k veci. Definícia záložného práva. Zmluvná pokuta. Ručenie. Banková záruka. Uznanie záväzku.