Opatrenie Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 128/2000 Z.z. z 3. apríla 2000, ktorým sa vyhlasuje klasifikácia stavieb
Znenie Opatrenia Štatistického úradu SR č. 128/2000 Z.z., ktorým sa vyhlasuje klasifikácia stavieb. Prílohy: Systém kódovania klasifikácie a zoznam skratiek používaných v klasifikácii. Klasifikácia stavieb. Prevodník Jednotnej klasifikácie stavebných objektov na klasifikáciu stavieb.