Príručka k dani z nehnuteľností I. a II. časť - Bubeníková, Irena
Právna úprava dane z nehnuteľností. Pozemky. Stavby. Určenie osoby daňovníka. Objekt zdanenia. Oslobodené pozemky. Oslobodené stavby. Základ dane. Sadzba dane. Výklad každej časti príručky vo forme otázok a odpovedí.