Využitie empatie v komunikácii umenie použitia - jeden z prejavov emočnej inteligencie - Jaššo, Matej
Charakteristika empatie. Výhody využitia empatie v komunikačnom procese. Objekty empatie pri obchodnej komunikácii. Ciele použitia empatie. Oblasti použitia empatie: problémy, obavy a osobnosť komunikačného partnera.