Prehľad aktuálnej situácie v privatizácii majetku štátu a FNM majetok štátu, ktorý už mal byť sprivatizovaný alebo sa mal začať privatizovať v prvom polroku 2000
Podniky v zakladateľskej pôsobnosti MP SR, MVRR SR, MH SR, MO SR, MDPT SR, MZ SR. Privatizácia majetku FNM SR. Návrh na nakladanie s ostatným majetkom FNM SR. Doterajšie výsledky pasportizácie majetku štátu.